Imbir Czosnek Fasola Szparagowa
Imbir czosnek zielona fasola może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu ryżowego, azjatyckiego oleju sezamowego, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Imbir Czosnek Fasola Szparagowa, Sezam Czosnek Imbir Zielona Fasola, oraz Imbir Czosnek Fasolka Szparagowa.
Instrukcje
Fasolę gotować w 6-litrowym garnku z wrzącą dobrze osoloną wodą, odkrytą, aż będzie miękka, od 6 do 7 minut.
Odcedzić w durszlaku, a następnie zanurzyć się w łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie.
Fasolę odcedzić i osuszyć.
Podczas gdy fasola gotować, mielenie i rozgnieść czosnek do pasty ze szczyptą soli, a następnie wymieszać razem z sosem sojowym, imbir, ocet, i oleje w dużej misce.
Podawać posypane sezamem.