Imbir Azjatycka Wołowina
Imbir Azjatycka wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 281 kalorii, 29g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka makaronu wołowego, woda, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Imbir Azjatycka Wołowina, Azjatycka Wołowina Imbirowa, oraz Azjatycki Imbir Czosnek Cukinia Wołowina Suwaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić.
Wymieszać w sosie wymieszać i niegotowany makaron (z Hamburger Helper box), wodę, sos sojowy, miód i imbir.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Wymieszać mrożone warzywa; zmniejszyć ogień. Przykryć; dusić 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Odkryć; gotować, aż sos jest pożądana grubość.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Field Recordings Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![Field Recordings Chenin Blanc]()
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.