Il Diavolo Pizza
Przepis Il Diavolo Pizzan jest gotowy w około 2 godziny i 40 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. To danie główne ma 764 kalorie, 27g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.12 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mozzarella, mielony pieprz jalapeno, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kiełbasa Diavolo Pizza, Kiełbasa Diavolo Pizza, oraz Homar Fra Diavolo / Aragosta Fra Diavolo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do skorupy: w małej misce, połączyć drożdże z ciepłą wodą.
Odstawić, aż się spieni. W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek połączyć mieszaninę drożdży z mąką i solą.
Wymieszać do uzyskania gładkiego ciasta. Ciasto powinno być miękkie, nie lepkie (jeśli jest lepkie dodaj więcej mąki).
Wyjmij ciasto z miski, połóż je na płaskiej powierzchni i przykryj wilgotnym ręcznikiem.
Pozostaw ciasto w ten sposób przez co najmniej 1 godzinę. Po 1 godzinie ciasto podzielić na 2 kawałki.
Rolka każdy kawałek w piłkę i umieścić na płaskiej powierzchni. Przykryj każdą kulkę niewielką ilością oliwy z oliwek, przykryj folią i odstaw w temperaturze pokojowej na kolejne 30 minut.
Ciasto przełożyć na płaską powierzchnię pokrytą mąką. Rozciągnij każdą z kulek ciasta do 12-calowej okrągłej skorupy pizzy.
Do sosu: w dużym rondlu połączyć oliwę z oliwek i czosnek.
Podgrzać na średnim ogniu, aż czosnek będzie pachnący.
Dodać pokruszone pomidory, bazylia, pokruszony czerwony pieprz i sól. Wymieszać i gotować na wolnym ogniu przez co najmniej 30 protokół. Zdejmij sos z pieca i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Gdy sos ostygnie, dodać wszystkie suszone mielone papryki. (Tak, to dużo ciepła!!)
Do polewy: rozgrzej kamień pizzy w piekarniku do 450 stopni F. przykryj każdą skorupę pizzy 1/2 szklanki sosu. Top każdej pizzy z 4 uncji mozzarella. Przykryj ser świeżymi pokrojonymi w plasterki paprykami habanero i jalapeno do smaku. Aby uzyskać bardziej intensywne ciepło, nałóż je!
Piec przez 8 do 10 minut. Zapnij pasy i ciesz się!