Idealnie zachwycające ciasto Red Velvet firmy Savannah

Savannah's Perfectly Ravishing Red Velvet Cake to deser dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka , 24 g tłuszczu i łącznie 859 kalorii . Za 2,13 USD za porcję przepis ten pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Jest idealny na Walentynki . Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka sody oczyszczonej, jajek, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 40 minut . To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę laktoowowegetariańską . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również przepisy Savannah Red Rice , Vip Red Velvet Rope Cake i Red Velvet V Cake .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj tłuszczem i posyp mąką 2 9-calowe formy do ciasta.
Wlej czerwony barwnik spożywczy do małej miski i wymieszaj z kakao w proszku, aby uzyskać pastę. W dużej misce ubij mikserem elektrycznym 1/2 szklanki masła, cukier i jajka, aż masa będzie gładka i dokładnie połączona; dodaj czerwoną mieszankę barwnika, sól i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego. Stopniowo dodawaj maślankę, naprzemiennie z mąką, aż ciasto będzie gładkie.
Wymieszaj sodę oczyszczoną z octem w małej misce, a następnie dodaj do ciasta.
Wlać ciasto do przygotowanych foremek.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek ciasta będzie po wyjęciu czysta, przez 25–35 minut.
Wyjmij ciasta z piekarnika i ostudź w formach przez 10 minut. Następnie wyjmij je z piekarnika i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na kratce.
W misce rozgnieć serek śmietankowy z 1/2 szklanki zmiękczonego masła i 2 łyżeczkami ekstraktu waniliowego, aż masa będzie gładka i kremowa; mieszaj z cukrem pudrem, około pół szklanki na raz, aż lukier stanie się gęsty i smarowalny. Lukruj całkowicie schłodzone warstwy.