Idealne Ciasto Rabarbarowe
Idealne ciasto rabarbarowe może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 147 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka masła, szybkie gotowanie tapioka, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babeczki Z Rabarbarem: Idealne Jesienne Babeczki, Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, oraz Gofry rabarbarowe z sosem rabarbarowym.
Instrukcje
Umieść rabarbar w durszlaku, zalej rabarbarem wrzątkiem i pozostaw do odsączenia. W dużej misce wymieszać cukier, mąkę i tapiokę.
Dodać odsączony rabarbar; wrzucić do herbu.
Odstawić na 15 minut. W małej misce ubić jajko i zimną wodę; wymieszać z mieszaniną rabarbaru.
Rozgrzej piekarnik do 400°. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj połowę ciasta do 1/8 cala.- grube koło; przeniesienie do 9-in. talerz ciasta. Przycinaj ciasto nawet z obręczą.
Dodaj nadzienie; kropka z masłem.
Rozwałkuj pozostałe ciasto do 1/8 cala.- grube koło.
Miejsce nad nadzieniem. Wykończenie, uszczelnienie i krawędź fletu.
Przeciąć szczeliny na górze.
Zmniejsz ustawienie piekarnika do 350°.
Piec 40-50 minut dłużej lub aż skorupa jest złoty kolor i napełniania jest szampan. Schłodzić na stojaku z drutu.