Idealna sałatka szpinakowa na niedzielny brunch

Idealna niedzielna sałatka szpinakowa na brunch może być właśnie bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i wegetariańskim przepisem, którego szukałeś. Za 1,95 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 212 kalorii, 4 g białka i 12 g tłuszczu każda. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten hor d'oeuvre. Mieszanka żurawiny, bananów, truskawek i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 94% wyniku, co jest niesamowitym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Niedzielny brunch: po prostu idealny quiche, niedzielny brunch: jajka zapiekane ze szpinakiem i niedzielny brunch: quiche z szynką i szpinakiem.
Instrukcje
Szpinak umieść w dużej misce. Na wierzchu ułóż banany, truskawki, mandarynki, żurawinę i orzeszki piniowe. Przed podaniem polej dressingiem makowym.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje ulubione dania w kategorii Sałatka. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Vigilance Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Chardonnay czujności]()
Chardonnay czujności
Na wysokości od 400 do 3000 stóp i położony u podnóża góry Konocti, niegdyś aktywnego wulkanu, Red Hills AVA charakteryzuje się falistymi wzgórzami, czerwonymi glebami wulkanicznymi i bryzą przypominającą jezioro z Clear Lake, jednego z najstarszych naturalnych jezior w Ameryce Północnej . Owoce tego wina zostały w 70% poddane fermentacji w beczkach, co pozwoliło uzyskać kremowe bogactwo. Część owoców poddano fermentacji jabłkowo-mlekowej, aby dodać maślanej warstwy i złożoności winu. Wino o złotej słomkowej barwie, charakteryzujące się aromatem zielonego jabłka i orzeźwiającymi aromatami tropikalnymi.