ICED Browned Butter Sugar Cookies
ICED Browned butter Sugar Cookies może być tylko deser, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 107 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32 i kosztuje 11 centów za porcję. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu z wanilii, sól, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasteczka Z Rumianym Masłem, Słonym Cukrem, Kulki pekan z cukrem z rumianym masłem, oraz Rumiane Masło Masło Orzechowe Płatki Owsiane Ciasteczka Czekoladowe.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotować 6 minut lub do ciemnobrązowego.
Wlać masło do dużej miski; odstawić 5 minut.
Dodać cukier granulowany i 1/2 łyżeczki wanilii; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż do dobrze wymieszanego (około 2 minut).
Dodać żółtka i ubić na średniej prędkości, aż do dobrze wymieszanego (około 1 minuty).
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, sól i proszek do pieczenia wymieszać trzepaczką.
Dodaj mieszaninę mąki do mieszaniny masła; beat z niską prędkością tylko do połączenia. Ciasto obrócić na arkusz papieru woskowego; delikatnie zagnieść 7 razy.
Ciasto rozwałkować na grubość 1/4 cala.
Pokrój foremką do ciastek w kształcie gwiazdy o średnicy 2,5 cala na 32 ciastka; w razie potrzeby przekrój resztki. Ułóż ciasteczka 1 cal od siebie na blachach do pieczenia wyłożonych pergaminem.
Piec, 1 partia na raz, w 350 przez 10 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane. Chłodne ciasteczka całkowicie na stojakach z drutu.
Połącz cukier puder, pół na pół i 1/4 łyżeczki ekstraktu waniliowego, mieszając trzepaczką, aż lukier będzie gładki. Łyżka około 3/4 łyżeczki lukru na każdym ciastku; rozprowadzić na brzegach. Gdy lukier jest mokry, każde ciastko posypać 1/2 łyżeczki cukru perłowego. Suszyć na stojakach z drutu.