Ice Caffe Latte
Ice Caffe Latte może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 256 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz laski cynamonu, cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cold Brew Coffee Latte Ice Pops, Ciasto Caffé Mocha, oraz Affogato al Caffè dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 4 małe słoiki murarskie
Połącz espresso, aromatyzowany syrop cukrowy i mleko w małym dzbanku. Napełnij każdy ze słoików murarskich kruszonym lodem.
Wlać mieszaninę latte na lód i podawać natychmiast.
W rondlu połączyć wodę, cukier i laski cynamonu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż cukier się rozpuści. Zdjąć patelnię z ognia i schłodzić syrop. Każdy dodatkowy schłodzony syrop można zapisać w hermetycznym pojemniku w lodówce.