Hutspot Mit Klapstuk
Hutspot Mit Klapstuk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 4,48 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 853 kalorie, 43g białka, oraz 50 g tłuszczu. Mieszanka pieprzu, cebuli, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują .
Instrukcje
Podgrzej półmisek w rozgrzanym piekarniku.
Ugotowaną wołowinę włożyć do zimnej wody i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do gotować na wolnym ogniu i gotować przez około 2 godzin, obracając od czasu do czasu.
Na dużej patelni umieścić warzywa - najpierw ziemniaki-doprawić - potem marchew-doprawić - a potem cebulę, a następnie zalać wodą. Gotować do miękkości-około 1 godziny. Ugotowane warzywa odcedzić i z grubsza rozgnieść.
Dodaj 1/2 szklanki masła, aby były bogate i kremowe.
Mięso odcedzić i pokroić cienko. Łyżka warzyw (hutspot) na podgrzewanym półmisku i położyć plasterki mięsa klapstuk nad nimi.