Hunka Hunka Burnin ' miłość kotlety jagnięce może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 10,72 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 100g białka, 243g tłuszczu, oraz w sumie 3435 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bułkę tartą, sól, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 92% to danie jest super. Podobne przepisy to Kocham Cię, Owieczko., Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną, oraz Kotlety jagnięce Reform (kotlety jagnięce panierowane z szynką).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przetrzyj stelaż z jagnięciny musztardą i płaszcz z bułką tartą. Na średniej patelni saute rozgrzać 1/2 szklanki oliwy z oliwek na średnim ogniu. Baranka z obu stron zapieczętować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Stojak Baranek
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Groch łuskany, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Wstawić do piekarnika na około 8-10 minut. Gdy jagnięcina jest gotowane do pożądanej doneness, odstawić na 10 minut. Jagnięcinę pokroić w kotlety z 1 kośćmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Połóż je na sałatce ziemniaczanej z kośćmi w górze. Łyżka coulis wokół talerza i dodać pokrojone szalotki do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka Ziemniaczana
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
5
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Ziemniaki wrzucić do oliwy z oliwek, doprawić solą, świeżo zmielonym czarnym pieprzem i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Umieścić na blasze do pieczenia i piec przez 20 do 25 minut. Wyciągnij ziemniaki z piekarnika, gdy są złote i ostudzić. W małej misce, wrzucić ziemniaki z pesto i posiekane szalotki. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem do smaku. Łyżka na ciepły talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Natrzeć pieprz z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
10
Umieść na blasze do pieczenia lub na patelni żaroodpornej i umieść w piekarniku. Piecz, aż skóra jest równomiernie zwęglone, o 20 do 30 minut, obracając co 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Wyjąć z piekarnika i umieścić w misce. Przykryć miskę folią i niech pieprz siedzieć, aż ostygnie wystarczająco do obsługi, 15 protokół. Po ostygnięciu pieprzu obrać i usunąć łodygę oraz nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Umieścić miąższ pieprzu w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
13
Dodać pozostałą oliwę z oliwek i wodę i puree, aż będzie gładka. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
14
Dodaj więcej wody lub oliwy z oliwek, jeśli coulis nie jest odpowiednią konsystencją.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)