Hungry Jack Potato Flake Buckeyes
Hungry Jack Potato Flake Buckeyes może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 32. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 94 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Udaj się do sklepu i odebrać migdałowy ekstrakt, woda, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ryba Z Płatków Ziemniaczanych, Czas Gry Załadowany Pieczone Skórki Ziemniaków {Go Buckeyes!!!}, oraz Hungry, Hungry Artichoke Hummus.
Instrukcje
Połącz płatki ziemniaczane i wodę w dużej misce. Odstawić na 2 minuty lub do całkowitego nawodnienia płatków ziemniaczanych.Ubić masło orzechowe, masło i ekstrakt migdałowy z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania.
Dodać cukier puder 1 szklankę na raz, ubijając aż będzie gładka. Zrób 36 1-calowych kulek za pomocą 2 łyżeczek mieszanki dla każdej kulki.Roztopić kawałki czekolady i skracać w misce bezpiecznej dla mikrofalówki przy 50% mocy, mieszając co 30 sekund. Kulki masła orzechowego zanurzyć częściowo w czekoladzie, utrzymując górną część odkrytą. Schłodzić, aż czekolada stwardnieje.