Hunan Bakłażan
Hunan bakłażan może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 87 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje 99 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, zieloną cebulę, bakłażana i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Hunan Wołowina, Hunan Kung Pao, oraz Ryba W Stylu Hunan.
Instrukcje
Pokroić plastry bakłażana na pół w poprzek. Bakłażan parowy, pokryty, 5 minut lub do miękkości.
Połączyć bulion, sok, olej, cukier i sól w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Bakłażan podzielić równomiernie między 2 talerze; skropić 2 łyżkami sosu.
Posypać cebulą, pieprzem i czosnkiem.