Hummus z masłem orzechowym z papryczkami Ogórkowymi

Hummus z masłem orzechowym z papryczkami Ogórkowymi
Przepis Peanut Butter Hummus z Dippers ogórek jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, ciecierzycę, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grecki Dip Hummusowy z warzywnymi Dipperami, Hummus Z Masła Orzechowego, oraz Hummus Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść masło orzechowe w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki; kuchenka mikrofalowa na wysokości 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz masło orzechowe i następne 7 składników (przez czosnek) w robocie kuchennym. Po uruchomieniu robota kuchennego powoli mżawka w wodzie; proces do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
CzosnekCzosnek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Podawać z ogórkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn