Hummus w blenderze
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Hummus w blenderze spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 227 kalorii, 12g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 42 centów za porcję. Mieszanka soli, pieprz cayenne, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Domowy Blender SOS Enchilada + Wolf Gourmet Blender Giveaway, Easy Blender Chocolate Mousse (i Wolf Gourmet High Performance Blender Giveaway), oraz Hummus marynowana Sałatka z grillowanego kurczaka z sosem Hummus-Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki z wyjątkiem soli umieścić w blenderze w podanej kolejności, używając mniejszych ilości. Uruchom maszynę na niskim poziomie i zwiększ prędkość do wysokiej. Użyj tłoka Vitamix, aby rozbić kieszenie powietrzne i w razie potrzeby popchnij ciecierzycę w kierunku ostrzy. (Inne Miksery: Zatrzymaj i użyj szpatułki, aby to zrobić.) Jeśli mieszanina jest zbyt gęsta, dodaj dodatkową wodę trochę na raz. Obracaj do najwyższej prędkości i mieszaj przez kilka sekund, aż hummus będzie całkowicie gładki. Zatrzymaj blender i posmakuj Hummusu.
Dodaj dodatkowe przyprawy i sól do smaku i krótko zmiksuj, aby połączyć. Przechowywać hummus w szczelnie zamkniętym pojemniku w lodówce. Najlepiej jest po tym, jak miał szansę odpocząć przez co najmniej godzinę, ale użyj w ciągu tygodnia.