Hummus-Nadziewane Pitas z warzywami

Hummus-Nadziewane Pitas z warzywami
Hummus-Nadziewane pitami z warzywami to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz jogurt, mielony pieprz, pomidory śliwkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Hummus-Nadziewane Pitasy, Grecka Jagnięcina Hummus Pitas, oraz Hummus Pitas Z Salsą Feta-Oliwkową.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej. Wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Rozłóż 2 łyżki Hummusu w każdej połowie pita; podziel rukolę, pomidory, ogórek i cebulę równomiernie między połówki pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Kombinacja 2Kombinacja 2
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn