Hummus
Przepis Hummus jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Ten przepis służy 8. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 216 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soku z cytryny, pietruszki, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hummus marynowana Sałatka z grillowanego kurczaka z sosem Hummus-Salsa, Jak zrobić Ultra gładki Domowy Hummus ... czyli Hummus marzeń), oraz Najlepszy Hummus: dyniowy Hummus z cynamonem" cukrowe " chipsy Tortilla {pełnoziarniste, niskotłuszczowe, Wegetariańskie + Super proste} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ciecierzycę i czosnek w workowcu robota kuchennego i pulsować, aż ciecierzyca jest grubo posiekane.
Dodaj w tahini, sok z cytryny, oliwa z oliwek, i 1/4 szklanki reserved płyn z puszek ciecierzycy. Puree aż do gładkości, zatrzymując się na złom w dół boki workbowl w razie potrzeby. Cienki hummus z dodatkową rezerwowaną cieczą w razie potrzeby.
Dodaj sól i impuls do połączenia.
W misce umieścić hummus, posypać natką pietruszki do dekoracji i podawać.