Huguenot Torte
Need a deser wegetariański? Tort hugenota może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 145 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Tort Dyniowy, Enchilada Torte, oraz Tex-Mex Tortilla Torte.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Posmaruj 2-ćwiartkowe naczynie do pieczenia.
W dużej misce ubij jajka trzepaczką, aż będą kremowe i spienione.
Dodaj cukier, mąkę, proszek do pieczenia, sól, jabłko, pekan i wanilię, ubijając, aby połączyć po każdym dodaniu.
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia i piec przez 45 minut, lub aż wierzch torte jest chrupiący.
Wyjąć torte z piekarnika i ostudzić na około 10 protokół.
Śmietanę ubić z maślanką do uzyskania sztywnych szczytów.
Pokrojone na poszczególne porcje - będą lumpen i misshapen, z odłamkami skorupy i łyżkami śluzu, ale bez znaczenia-i podawać z dollops bitej śmietany.