Hugh ' s Southern Mac and Cheese

Hugh ' s Southern Mac and Cheese
Przepis Hugh Southern Mac and Cheese może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 1 godzina i 35 minut. To danie główne ma 601 kalorii, 23G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pory, roczny ser cheddar, ciężką śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 6 do 8 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych. Wyrzucić kroplówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
Pory gotować w 4-qt. gotowanie wody w dużym holenderskim piekarniku 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Pory wyjąć łyżką szczelinową, rezerwując wrzącą wodę w holenderskim piekarniku. Zanurz pory w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodaj makaron do wrzącej wody i gotować 10 minut lub aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
6
Drenaż.
7
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i ubić w mące, aż będzie gładka; gotować, ubijając stale, 2 minuty lub aż złoty kolor. Powoli ubijać w mleku i gotować, ubijając stale, 3 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
8
Ubij w suchej musztardzie, dalej 3 składniki i 1/2 szklanki sera Cheddar, mieszając, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Zdjąć z ognia. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
10
Delikatnie wymieszaj makaron, sos serowy, po połowie ugotowanego boczku i pora oraz żółtko. Wymieszać z serem Gruyre i pozostałą 1/2 szklanki sera Cheddar. Łyżka mieszanki makaronu na maślaną 8-calową patelnię żeliwną, i posypać pozostałym boczkiem i porami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sos SerowySos Serowy
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
żółtko Jajażółtko Jaja
BoczekBoczek
PorPor
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Skropić śmietaną, posypać bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
KremKrem
12
Piec w 375 przez 35 minut lub do złotego i bąbelkowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Odstawić na 15 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn