Huevos Rancheros z queso Fresco
Przepis Huevos Rancheros z queso Fresco może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 22g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,72 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 4. Mieszanka fasoli pinto, SOS enchilada, ser queso fresco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Seared Queso Fresco I Queso Panela Z Cilantro Mojo, Huevos Rancheros (Jaja Rancheros), oraz Huevos Rancheros dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pomidory i sos enchilada w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż lekko gruby.
Wyjąć z ognia; wymieszać kolendrę i sok. Odstawić.
Umieść wodę i fasolę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki i częściowo rozgnieść widelcem. Przykryć i kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 2 minuty lub do gorąca.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać jajka; gotować 1 minutę z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozłóż około 1/3 szklanki fasoli na każdej tortilli; każdą tortillę uzupełnij 1 jajkiem. Łyżka 1/2 szklanki sosu wokół każdego jajka; posypać każdą porcję 1/4 szklanki sera.