Huevos Rancheros
Huevos Rancheros może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka meksykańskiego sosu, tortille kukurydziane, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Huevos Rancheros (Jaja Rancheros), Huevos Rancheros, oraz Huevos Rancheros dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tortille smażyć na gorącym oleju, aż będą chrupiące, ale nie rumiane; odcedzić na papierowych ręcznikach.
Tortille umieścić na blasze do pieczenia i odstawić.
Każde jajko smażyć na niewielkiej ilości gorącego oleju, aż jajka się ułożą. Top każdej tortilli z jajkiem sadzonym; łyżka 2 łyżki sosu meksykańskiego na wierzchu.
Posypać startym serem. Broil tylko do rozpuszczenia sera.
Przełożyć na talerz i podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."