Huevos Rancheros
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Huevos Rancheros spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 217 kalorii, 13g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka chiles, zielona cebula, ostry ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest dobre. Podobne przepisy to Huevos Rancheros (Jaja Rancheros), Huevos Rancheros, oraz Huevos Rancheros.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składniki w dużej patelni nonstick; dobrze wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować mieszankę pomidorową na wolnym ogniu przez 10 minut.
Rozbij każde jajko do kubka budyniowego, a następnie włóż jajka z kubków do mieszanki pomidorowej. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 6 minut lub aż jajka są gotowe.
Jajka wyjąć łyżką szczelinową.
Łyżka połowę mieszanki pomidorowej na każdym z 2 talerzy, a wierzch z jaj.
Posypać 1 łyżką sera i 1 łyżką zielonej cebuli na każdej porcji.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.