Huevos Rancheros

Huevos Rancheros
Przepis Huevos Rancheros jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Jeśli masz ostry ser cheddar, olej roślinny, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Huevos Rancheros (Jaja Rancheros), Huevos Rancheros, oraz Huevos Rancheros dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 93°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju roślinnego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj tortille, po kolei, i gotować przez 30 sekund na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
4
Tortille wyjmij na bardzo duży kawałek folii aluminiowej, owinąć je szczelnie i umieścić w piekarniku, aby były gorące podczas gotowania jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
5
Podgrzać Pozostałe 1 łyżeczka oleju roślinnego na patelni i smażyć jajka ,aż tylko zestaw (sunnyside się lub nad łatwe). Patrz strona 7
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Rozpakuj tortille i ułóż je płasko na talerzu. Pocierać chipotle purée na tortille. Tortille ułożyć jajkami. Łyżka pico de gallo na górze i posypać Cotija.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
JajkoJajko
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
7
Podawać natychmiast.
8
Silver jest również autorem domowych ciast Bubby ' ego. Mieszka w Nowym Jorku.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia18
Magazyn