Huevos Rancheros
Przepis Huevos Rancheros jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Jeśli masz ostry ser cheddar, olej roślinny, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Huevos Rancheros (Jaja Rancheros), Huevos Rancheros, oraz Huevos Rancheros dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 93°.
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju roślinnego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu przez 30 sekund.
Dodaj tortille, po kolei, i gotować przez 30 sekund na stronie.
Tortille wyjmij na bardzo duży kawałek folii aluminiowej, owinąć je szczelnie i umieścić w piekarniku, aby były gorące podczas gotowania jaj.
Podgrzać Pozostałe 1 łyżeczka oleju roślinnego na patelni i smażyć jajka ,aż tylko zestaw (sunnyside się lub nad łatwe). Patrz strona 7
Rozpakuj tortille i ułóż je płasko na talerzu. Pocierać chipotle purée na tortille. Tortille ułożyć jajkami. Łyżka pico de gallo na górze i posypać Cotija.
Silver jest również autorem domowych ciast Bubby ' ego. Mieszka w Nowym Jorku.