Huevos Endiablados
Huevos Endiablados jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 6 porcjami. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 128 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, musztarda dijon, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Huevos Ree-os, Huevos Rancheros, oraz Huevos Shakshukos.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Jajka wyjąć z gorącej wody, schłodzić pod zimną bieżącą wodą i obrać. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia, około 20 minut.
Każde jajko pokroić na pół wzdłuż, usunąć żółtka i umieścić je w misce. Białka odstawić na półmisek. Utrzeć żółtka razem z tuńczykiem, czerwoną cebulą, majonezem, musztardą Dijon, czosnkiem, wędzoną papryką i solą, aż będą gładkie i połączone. Każdą połowę białka wypełnić łyżką nadzienia.