Huckleberry Skillet Cobbler

Huckleberry Skillet Cobbler
Huckleberry Skillet Cobbler może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 5,88 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz mielony kardamon, mleko, jagody huckleberries i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Huckleberry Skillet Cobbler, Brukowiec Huckleberry, oraz Huckleberry Peach Cobbler dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W 12-in. patelnia żaroodporna lub 9 na 13 cali. naczynie do pieczenia, połączyć 1 1/2 szklanki cukru (1 szklanka, jeśli używasz jagód), tapioka, cynamon i kardamon. Delikatnie wymieszać z sokiem z cytryny i jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
TapiokaTapioka
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, aby tapioka lekko zmiękła ,15 minut (50 minut dla zamrożonych jagód; zaczną wyglądać na mokre).
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
TapiokaTapioka
4
Rozłóż jagody na poziomie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
5
Na posypanej mąką powierzchni wałkiem do ciasta rozwałkuj ciasto do 14 cali. rundzie lub 10 na 14. prostokąt, podnosząc ciasto i ponownie zalewając pod spodem w razie potrzeby, aby zapobiec przyklejeniu. Przycinaj nierówne krawędzie nożem. Wsuń blachę do pieczenia bez obręczy pod ciasto i złaź ją na jagody. Krawędzie ciasta złożyć pod tak, że są równo z patelni lub naczynia, naciskając razem wszelkie pęknięcia. Flet krawędzie ciasta z palcem i kciukiem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Umyj skórkę (ale nie karbowane krawędzie) mlekiem i posyp pozostałymi 2 łyżkami. cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
7
Wytnij około 6 otworów w skorupie, aby uwolnić parę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
8
Piec, aż skorupa jest złoty brąz i wypełnienie jest bulgotanie przez otwory wentylacyjne, 50 do 60 minut; namiot z folią, jeśli ciasto zaczyna się zbyt brązowy, i umieścić obramowane blachy do pieczenia pod spodem, jeśli szewk zaczyna bańki nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
9
Wspieranie szewka pod spodem, ostrożnie przenieść do stojaka i ostudzić co najmniej 45 minut.
10
Podawać ciepłe lub chłodne, z crme frache na łyżce na górze.
11
* Kup jagody huckleberries z rynków produktów specjalnych lub wybierz własne, z ogrodu, jeśli je uprawiasz lub na wolności. Huckleberries wahają się od niebiesko-fioletowego do Czerwonego, a nawet białego; rozwijają się w lasach subalpejskich i łąkach w wielu zachodnich Stanach. W kaskadach respektowano tereny zarezerwowane dla narodu Indyjskiego Yakama.
Składniki, których będziesz potrzebować
HuckleberriesHuckleberries

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine LeSeurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki.Ten Riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn