Htipiti (Grecki dip z pieczoną czerwoną papryką i serem Feta)

Htipiti (Grecki dip z pieczoną czerwoną papryką i serem Feta)
Htipiti (Grecki dip z pieczoną czerwoną papryką i serem Feta) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 1416 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sok z cytryny, pieczony pieprz, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grecka feta z pieczoną papryką (Htipiti), Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.

Instrukcje

1
Wszystko wymieszać w robocie kuchennym. (
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj trochę oleju z suszonych pomidorów, jeśli jest zbyt gęsty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn