Hot Wings
Hot Wings to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 397 kalorii, 27g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skrobię kukurydzianą, gorący sos Scotch bonnet i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 92 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantne Tajskie skrzydełka z kurczaka orzechowego z malinowym sosem Habanero (PB&J Wings), Gorący Sos Krówkowy, oraz Zupa gorąco-kwaśna dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu podgrzej sos na średnim ogniu, aż będzie gorący.
Ubić masło po trochu. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina zostanie zemulgowana.
Ubij sól do smaku, a następnie zmniejsz ogień do niskiego, aby sos był ciepły.
Posypać kurczaka solą i pieprzem i odstawić na 5 minut, aby uwolnić wilgoć na skórze.
Posypać skrobię kukurydzianą na całym kurczaka i wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Wypełnij dużą patelnię olejem na Głębokość 1/2 cala.
Podgrzać na dużym ogniu, aż będzie gorąco i mieni się. (Gdy olej będzie gotowy, kostka chleba wrzucona do niego zmieni kolor na złoty w ciągu 15 sekund.)
Zmniejsz ciepło do średniego i dodaj najpierw bębny, a następnie skrzydła w jednej warstwie. Gotować, obracając kurczaka szczypcami, przez 4 minuty. Podnieście ciepło do góry. Gotować, obracając od czasu do czasu, aż kurczak jest złoty brązowy Na zewnątrz i nie Różowy wewnątrz, o 4 minuty dłużej.
Przełożyć kurczaka do dużej miski i dodać ostry sos i jalapeño. Wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.