Hot-Tin-Roof-Sundae

Hot-Tin-Roof-Sundae
Hot-Tin-Roof-Sundae jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 885 kalorii, 10g białka, oraz 78 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę z kamienia nazębnego, skrobi kukurydzianej, cukru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tin Roof Sundae Pie, Hot-Tin-Roof-Sundae, oraz Tin Roof Sundae Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj pierwsze 4 składniki w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, od czasu do czasu szczotkując boki patelni z mokrą szczotką do ciasta. Zwiększ ciepło i gotuj, aż syrop będzie głęboki bursztyn, wirując od czasu do czasu, około 10 minut. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
PatelniaPatelnia
2
Dodać śmietanę i masło (mieszanka będzie bąbelki). Mieszać do rozpuszczenia karmelbits. Wymieszać z solą i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
SólSól
3
Dodaćkolat; mieszać aż do rozpuszczenia i smooth.DO naprzód: można dokonać 1 tydzień do przodu.
4
Przenieść sos do średniej miski; coverand chill. Przewiń przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Przynieś mleko, 6 łyżki stołowekcocoa, cukier i syrop kukurydziany justto gotować w ciężkim średnim rondlu overmedium ciepła, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; przykryć. Strome 20 minut.
3
Żółtka i skrobię kukurydzianą ubić w misce do wymieszania, stopniowo mieszając w ciepłej mieszance mlecznej. Powrót budyń do tego samego rondla. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż krem zgęstniei po prostu zaczyna się gotować, 2 do 3 minut.Odcedź krem do dużej miski; discardnibs.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
BudyńBudyń
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Ubij w śmietanie i grubej soli. Chillcustard aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Przetwórz krem w produkcji lodów zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
BudyńBudyń
6
Przenieść do pojemnika; wymieszać w pozostałej 6 łyżek kakao stalówki. Pokrycie i freezeat co najmniej 6 godzin i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stalówki KakaoweStalówki Kakaowe
7
Do każdego deseru lodowego umieścić 2 miarki lodów w krótkim kubku; łyżka ciepłego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
8
Posypać orzeszkami Chili-limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
Papryka ChiliPapryka Chili
WapnoWapno
9
* Kawałki ziarna kakaowego prażonego w skorupkach; dostępne w wielu sklepach z żywnością specjalnąi od chocosphere.com.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn