Hot salami & cukinia flatbread
Przepis Hot salami & cukinia flatbread można zrobić w około 17 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis służy 1. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 56 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz wrap śródziemnomorski, oliwę z oliwek, emmental i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Sałatka szpinakowa z kostkami gorącej Salami, Pijane Spaghetti z gorącym sosem mięsnym Salami, oraz Gorące i zimne "kanapka" za pomocą FlatOut głodny dziewczyna Foldit Flatbread są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz 7 i umieścić patelnię na dużym ogniu. Do miski wrzucić plasterki cukinii z oliwą z oliwek, oregano i przyprawami.
Kłaść plastry cukinii na patelni i gotować przez kilka minut z każdej strony, aż będzie miękka.
Na blasze ułożyć płaski chleb i posmarować sosem do makaronu. Ułóż plastry cukinii na wierzchu, przed rozsypaniem salami i serem.
Wstawić do piekarnika i piec przez 8 minut, aż ser się rozpuści, a krawędzie pieczywa będą chrupiące.