Hot Pizza Subs
Gorąca pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 617 kalorii, 31g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać un bochenek chleba, cheddar, szynka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizza Meatball Subs, Super Pizza Subs, oraz Klopsiki Pizza Subs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić chleb na pół poziomo.
Dolną połowę posmarować sosem do pizzy, posypać włoską przyprawą. Top z zielonym pieprzem, szynką, salami, pepperoni i serem; zastąpić wierzch chleba.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 425° przez 12-15 minut lub do rozpuszczenia sera.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 48 dolarów za butelkę.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.