Hot Mango Chutney Baked Beans
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Hot Mango Chutney Baked Beans może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz marynowane papryki jalapeño, wieprzowinę i fasolę w sosie pomidorowym, ostrym sosie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 31 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest dobre. Podobne przepisy to Wolno pieczone żeberka z marynatą Mango-Chutney, słodki chutney z mango, jak zrobić szybki chutney z mango, oraz chutney z mango, jak zrobić łatwy chutney z mango.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 5 do 7 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżeczka. kapie na patelni. Pokruszony bekon.
Podsmażyć cebulę w gorących kapiących 3 do 4 minut lub do miękkości.
Wymieszać razem cebulę, wieprzowinę i fasolę, i dalej 5 składników; łyżką do lekko nasmarowanego 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia. Wierzch mieszanki fasoli z boczkiem.
Piec w 325 przez 45 do 50 minut lub do bąbelków.
Podawać z łyżką szczelinową.