Hot little Christmas cakes
Przepis Hot little Christmas cakes można zrobić w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Świetnie sprawdza się jako deser. 24 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka masła, przypraw, proszku do pieczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Małe mroźne świąteczne ciasta, Placki Kukurydziane Z Świątecznym Kawiorem, oraz Christmas pudding Rice Krispie cakes.
Instrukcje
Tłuszcz i mąka 4 małe ramekins i odstawić. Wrzuć wszystkie składniki, z wyjątkiem jagód i wiśni, do dużego dzbanka lub miski. Za pomocą blendera ręcznego zmiksuj, aż do całkowitego połączenia, a następnie wymieszaj suszone owoce. Chill ciasto wymieszać aż potrzebne.
Piekarnik do 230C / wentylator 210C / Gaz
Podzielić mieszankę między ramekiny i piec przez 15 minut, aż nadęty i złoty. Ciasto wyłożyć na talerze, polać gałką lodów waniliowych i skropić miodem.