Hot Fudge Sundae Cake może być tylko deser szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 485 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka soli, kakao do pieczenia, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hot Fudge Sundae Cake for Two, Ciasto Krówkowe Sundae, oraz Minty Hot Fudge Sundae Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszać mąkę, cukier granulowany, 2 łyżki kakao, proszek do pieczenia i sól w ungreased kwadratowych patelni, 9x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Proszek Do Pieczenia
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wymieszać z mlekiem, olejem i wanilią widelcem do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać z orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Mleko
Orzechy
Olej Do Smażenia
4
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Posypać brązowym cukrem i 1/4 szklanki kakao na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Kakao W Proszku
6
Wlać wodę na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
7
Piec około 40 minut lub do góry jest sucha.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Łyżka ciepłego ciasta do dań deserowych. Top z lodami. Łyżka sosu z patelni na każdą porcję.