Hot Fudge Sauce II

Hot Fudge Sauce II
Hot Fudge Sauce II może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.57 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1302 kalorie, 14g białka, oraz 75 g tłuszczu na porcję. Mieszanka ekstraktu z wanilii, półsłodkie chipsy czekoladowe, odparowane mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Gorący Sos Krówkowy, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Bourbon i Hot Fudge Milkshake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz chipsy czekoladowe i masło. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
2
Stopniowo wymieszać z cukrem i mlekiem. Zwiększyć ciepło do wrzenia. Gotować, stale mieszając, przez 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć z ognia, a następnie wymieszać wanilią i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
4
Podawać na ciepło. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawSos
Magazyn