Hot Fudge
Hot Fudge is a bezglutenowe deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 365 kalorii, 2G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, brązowy cukier, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gorący Sos Krówkowy, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Bourbon i Hot Fudge Milkshake dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 4-quart na umiarkowanym ogniu doprowadzić do wrzenia śmietanę, syrop kukurydziany, cukier, sól i czekoladę, stale mieszając. Dusić, aż mieszanina zgęstnieje, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia i ubić na maśle.
Co sprawia, że ten przepis śpiewa: wszechstronność tego sosu sprawia, że prezent gospodyni WOW. Spróbuj z grillowanymi owocami, biszkoptami lub nawet jako wsad czekoladowy "nie ma potrzeby garnka do fondue" do świeżych owoców, ciastek i ciast funtowych. Ten sos jest klasyczny i oczywiście idealny do ulubionych lodów... Mój wybór to lody miętowe. Ponadto, to sprawia, że łatwo wykonane S ' mores i jeśli Wszystko inne zawiedzie, po prostu użyć starej dobrej łyżki!
BYOC: spróbuj dodać wir, podgrzewając masło orzechowe i wirując w krówce.
Dodaj swoje ulubione tosty orzechowe, kroplę mięty pieprzowej lub olejku pomarańczowego, a nawet ulubione płatki zbożowe do chrupiącego sosu krówkowego.