Hot Dogi Z Puree Ziemniaczanym
Hot dogi z puree ziemniaczanym zajmują około 10 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 2 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 20g tłuszczu i w sumie 410 kalorii. Niewiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Ten przepis z Taste of Home wymaga salsan i zielonej cebuli, hot dogów, ziemniaków i przetworzenia amerykańskiego sera. Dobrze sprawdza się jako danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, który jest solidny. Spróbuj Hot dogi z awokado dziewczyny z kremowym sosem Chipotle, Zapiekanka Z Puree Ziemniaczanego Z Serem, oraz Hot Dogi Ziemniaczane dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Wykonaj cięcie wzdłużne w trzech czwartych drogi przez każdego hot doga. Otwórz hot dogi i połóż pokrojoną stroną do góry na blasze do pieczenia. Na wierzch z puree ziemniaczanym i serem.
Piec w temperaturze 350° przez 5-10 minut lub do stopienia sera.
Posmaruj salsą i posyp cebulą.
Polecane wino: Riesling, Wino Różane, Gewurztraminer
Hot dogi w menu? Spróbuj połączyć z Rieslingiem, winem różowym i Gewurztraminer. Gewürztraminer świetnie sprawdzi się w Twoim podstawowym hot dogu w stylu nowojorskim z musztardą i kiszoną kapustą. Dla psa w stylu Chicago z kwaśnymi piklami i ostrą papryką możesz zdecydować się na chrupiącego Rieslinga. Bez względu na dodatki, suche różowe prawie zawsze działa. Możesz spróbować Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 24 dolarów za butelkę.
![Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese]()
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtröpfchen to jedna z najbardziej znanych indywidualnych winnic (Einzellagen) w regionie Mozeli w Niemczech. Ta Winnica składa się ze stromych, slatey południowych stokach ułożonych w dramatycznym kształcie przypominającym Amfiteatr dla idealnej ekspozycji i aspektu z rzeką odbijającą bardzo pożądane słońce bezpośrednio do winorośli. Doskonałe Rieslingi są zazwyczaj ogrzane słońcem i dojrzałe, z wyraźną mineralnością łupków i równoważącą kwasowością. Dojrzałe, pełne tropikalnych owocowych smaków ananasa, mango i guawy, z akcentami cukierniczymi. Oferuje jasne wykończenie kiwi i limonki, pokazując odrobinę rumianku i śmietany. Soczysty Riesling.Idealnie pasuje do mocnych indyjskich i azjatyckich potraw z przyprawami. Również fantastyczne z przyprawioną kaczą nogą, daniami z kwaśnymi sosami, pieczonymi warzywami i miękkimi serami.