Hot Dogi Faszerowane Z Grillowanym Boczkiem
Grillowany boczek-zawijane faszerowane Hot dogi mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 376 kalorii, 13g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 3953 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka ketchupu, ser cheddar, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Hot Dogi Faszerowane Z Grillowanym Boczkiem, Hot Dogi Owinięte Boczkiem, oraz Hot Dogi Zawinięte W Boczek.
Instrukcje
Twój grill na bezpośrednie średnie wysokie ciepło.
Wymieszać razem ketchup i musztardę w małej misce. W osobnej misce wymieszać kiszoną kapustę z posiekaną cebulą, odstawić.
Rozetnij hot dogi, wzdłuż środka, tworząc głęboką kieszeń w każdym, ale nie przecinając całej drogi.
Posypać wnętrze każdego hot doga mieszaniną ketchupu musztardowego.
Umieść pasek sera głęboko w kieszeni każdego hot doga. Top z kiszoną kapustą i cebulą.
Ser na końcach należy zamknąć mieszanką z kiszoną kapustą, tak aby ser nie był odsłonięty (w przeciwnym razie wycieknie podczas gotowania).
Owiń boczek wokół każdego hot doga: owiń pasek boczku wokół każdego nadziewanego hot doga, zabezpieczając wykałaczkami na każdym końcu.
Upewnij się, że owinąć wystarczająco mocno tak, że farsz pozostaje w, ale nie tak mocno tak, że gdy hot dog rozszerza będzie gotowanie boczek będzie łza.
Posmaruj ruszty grilla olejem roślinnym, aby hot dogi nie przyklejały się. Jeśli masz ekran grilla (ekran z mniejszymi otworami, aby małe kawałki tego, co gotujesz, nie wpadały przez grill), możesz go użyć, po prostu najpierw pokryć olejem roślinnym i podgrzać przez kilka minut.
Umieścić nadziewane hot dogi na grillu, farsz stronie w dół. Grilluj przez 2 minuty, aż boczek z tej strony będzie ugotowany, obróć hot dogi o ćwierć obrotu i grilluj jeszcze przez kilka minut.
Kontynuuj grillowanie przez kilka minut ze wszystkich stron, aż boczek zostanie ugotowany. Przykryj grill między wiórkami, aby pomóc w gotowaniu.
Grilluj bułki: w ostatniej chwili gotowania otwórz bułki hot dog i umieść je na grillu, aby lekko toastować.
Wyjmij hot dogi i bułki z grilla.
Wyjmij wykałaczki z hot-dogów.
Hot dogi umieścić w bułkach i podawać.