Hot Cross Buns to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajko z wolnego wybiegu, złote rodzynki, drożdże instant i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Hot cross buns, Hot Cross Buns! Hot Cross Buns, oraz Hot Cross Buns dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Jeśli masz mikser Stojący, połącz mąki, wodę, mleko, drożdże, sól i cukier w misce i dopasuj hak do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-o
2
Dodać jajko i masło i wymieszać do lepkiego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Dodaj suszone owoce, skórkę pomarańczową i przyprawy i zagniataj na małej prędkości, aż będą jedwabiste i gładkie. (Możesz to zrobić ręcznie, ale będzie lepki w obsłudze.) Przykryć ciasto i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na około 1 godzinę, aż podwoi się rozmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Owoce
Skórka Pomarańczowa
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
4
Opróżnić wyrośnięte ciasto i podzielić na 8 równych części. Uformować w rund i pył z mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
5
Umieścić na mąki pokładzie, przykryć folią lub lnu, i niech dowód na około 30 minut, aż mniej więcej dwukrotnie w rozmiarze.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
6
Rozgrzej piekarnik do 204°. Aby krzyże, ubijaj razem mąkę i wodę, aż będą gładkie, a następnie przenieś do worka z ciastem i odetnij koniec, aby zrobić drobny otwór (lub użyj plastikowej torby na żywność z odciętym rogiem, tak jak ja).
Wyrośnięte bułki przełożyć na blachę do pieczenia i wyłożyć na każdą z nich krzyż, a następnie piec przez 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
W międzyczasie roztopić dżem z wodą na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Pędzel na bułki do glazury, jak wziąć je z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Przenieś do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
11
Podawać na ciepło, na zimno lub tosty.
12
Smak
13
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
14
The River Cottage Bread Handbook by Daniel Stevens.As oprócz pieczenia świeżego chleba każdego dnia w kuchniach River Cottage, Daniel Stevens prowadzi coraz popularniejszą budowę i
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
15
Kursy pieczenia, które wyposażają uczniów w umiejętności budowania własnego pieca opalanego drewnem na świeżym powietrzu. Daniel od kilku lat gotuje i piecze w profesjonalnych kuchniach, zarówno w Hertfordshire, gdzie dorastał, jak i ostatnio w Dorset, gdzie obecnie mieszka. Od 2006 roku jest członkiem zespołu River Cottage headquarters kitchen.