Hot Crab Rangoon Dip with Won Ton Chips

Hot Crab Rangoon Dip with Won Ton Chips
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Hot Crab Rangoon Dip z Won Ton Chips spróbować. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 16G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.34 za porcję. 38 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać scallion, olej z orzeszków ziemnych, skondensowane krewetki bisque, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dip Crab Rangoon z chipsami Wonton, Dip Crab Rangoon z domowymi chipsami Won Ton, oraz Dip Krab Rangoon z pieczonymi chipsami Wonton dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Połącz wszystkie składniki w misce i wymieszaj, aby połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
3
Miejsce w brojlerów dowód danie i broil na 10 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
1
Rozgrzać 2 cale oleju z orzeszków ziemnych w holenderskim piekarniku lub frytkownicy do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj owijki won ton partiami, aby lekko smażyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
3
Wyjąć z oleju i odcedzić na papierowych ręcznikach przed podaniem. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćNormalny
Gotowe W13 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn