Hot Crab and Jalapeno Dip
Need a gluten free and pescatarian hor d ' oeuvre? Hot Crab i Jalapeno Dip może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 681 kalorii, 19g białka, oraz 62 g tłuszczu każdy. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sos worcestershire, oliwa z oliwek, papryka i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest doskonałe. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Jalapeno Crab Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozgrzać oliwę w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z czerwoną papryką. Gotować 5 protokół, lub do miękkości.
W średniej misce, wymieszać czerwoną paprykę, karczochy serca, majonez, parmezan, zielona cebula, sos Worcestershire, papryka jalapeno, sól seler, mięso krabowe i sok z cytryny.
Przenieść mieszaninę do naczynia do pieczenia 8x8 cala.
Piec w nagrzanym piekarniku 30 minut, lub do bąbelków i lekko rumiane.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.