Hot Buffalo Chicken, Bacon, and Cheese Sandwich
Gorący kurczak Buffalo, bekon i kanapka z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 768 kalorii. 299 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać boczek, Buffalo Wing sauce, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Kanapka z grillowanym serem Mary z pikantnym kurczakiem Buffalo, Pepper Jack i niebieskim serem, Kanapka z kurczakiem Buffalo i grillowanym serem, oraz Buffalo Chicken Grillowana Kanapka Z Serem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni; gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Połączyć majonez, śmietanę i ostry sos w małej misce.
Obie połówki chleba rozprowadzić mieszanką majonezu.
Na dolną połowę chleba ułożyć kurczaka; na wierzchu kurczaka położyć boczek i ser. Złóż górną połowę chleba na dole i owinąć folią.
Piec przez 20 do 25 minut.
Dodać warstwę plastrów czerwonej papryki na wierzchu boczku i sera, w razie potrzeby.
Pokroić w plasterki i podawać.