Hot Bacon Slaw

Hot Bacon Slaw
Gorący bekon Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 3 i kosztuje 1,16 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka boczku, przyprawiona sól, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Spróbuj Hot Pink Coconut Slaw, Gorący Boczek - Kapusta Slaw, oraz Bourbon-Bacon Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry; usunąć boczek z patelni, zastrzegając kapiele na patelni. Odstaw boczek na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać surówkę do kapieli, i smażyć na średnim ogniu 3 protokół.
3
Dodać ocet i kolejne 4 składniki (ocet przez paprykę czerwoną); gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4
Zdjąć z ognia; boczek pokruszyć i wymieszać z mieszanką coleslaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn