Hot and Sour Slaw

Hot and Sour Slaw
Gorący i kwaśny Slaw może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 50 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju roślinnego, cukru, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Hot Pink Coconut Slaw, Zupa gorąco-kwaśna, oraz Sweet and Sour Cole Slaw-szukasz innego rodzaju cole slaw? Nie szukaj dalej.

Instrukcje

1
Połączyć bok choy, czerwona papryka, i szalotki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Zielona CebulaZielona Cebula
Bok ChoyBok Choy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W mniejszej misce, ubij razem płatki czerwonej papryki (lub pasty chile), musztarda, ocet jabłkowy, czosnek, imbir, cukier, sól, i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Pasta ChiliPasta Chili
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać ten pikantny dressing na posiekane warzywa i dobrze wrzucić. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, a następnie wrzucić ponownie. Smak sałatki, i dodać więcej chile pasty, sól, lub cukier do smaku przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
WarzywaWarzywa
CukierCukier
SólSól
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia72
Magazyn