Hot and Sour Slaw
Gorący i kwaśny Slaw może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 50 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju roślinnego, cukru, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Hot Pink Coconut Slaw, Zupa gorąco-kwaśna, oraz Sweet and Sour Cole Slaw-szukasz innego rodzaju cole slaw? Nie szukaj dalej.
Instrukcje
Połączyć bok choy, czerwona papryka, i szalotki w dużej misce.
W mniejszej misce, ubij razem płatki czerwonej papryki (lub pasty chile), musztarda, ocet jabłkowy, czosnek, imbir, cukier, sól, i olej.
Wlać ten pikantny dressing na posiekane warzywa i dobrze wrzucić. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, a następnie wrzucić ponownie. Smak sałatki, i dodać więcej chile pasty, sól, lub cukier do smaku przed podaniem.