Hot and Smoky Baked Beans
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Gorąca i Dymna fasola może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 586 kalorii, 27g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.78 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, melasę o łagodnym smaku, piwo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hot And Smoky Baked Beans, Dymna" Pieczona " Fasola, oraz Smoky Baked Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Przełożyć na ręczniki papierowe i osuszyć.
Przenieść 2 1/2 łyżki boczku kapie z patelni do dużej miski. Boczek drobno posiekać; dodać do miski.
Dodaj cebulę i kolejne 7 składników do miski i ubijaj, aby zmiksować.
Ubij 4 do 6 łyżeczek chipotle chilies, w zależności od pożądanej przyprawy. Wymieszać z fasolą.
Przenieść mieszaninę fasoli do 13 x 9 x 2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia, aż płynne pęcherzyki i lekko zgęstnieje, około 1 godziny. Fajne 10 minut.
Posypać natką pietruszki i podawać.