Hot & Spicy Italian Drip Beef
Hot & Spicy Italian Drip Beef to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz płynny zapas wołowiny, pieczenie chuck, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wisienkę, można śledzić to danie główne z Świeże Bułeczki Wiśniowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Włoska Wołowina Ociekowa, Sunday Slow Cooker: Pepperoncini Beef aka Drip Beef, oraz Drip Kanapki Z Wołowiną.
Instrukcje
*** Uwaga: ten przepis można łatwo zmniejszyć o połowę!Rozgrzej piekarnik do 300 stopni.
Rozgrzać oliwę w ciężkim, dużym holenderskim piecu na dużym ogniu. Sól i pieprz chuck pieczeń z obu stron, następnie podsmażyć każdą pieczeń aż głęboki złoty kolor z obu stron, o 1 1/2 minut na stronie.
Wyjąć Pieczenie z garnka i odstawić na talerz.Zmniejszyć ciepło do średniego.
Wlać bulion wołowy, ubijając, aby zeskrobać dno patelni.
Wlać pokruszone pomidory, pieprz (z sokiem) i odsączoną gorącą paprykę wiśniową. (Uwaga: można użyć cokolwiek słoik papryki chcesz!) Wymieszać, aby połączyć, następnie dodać Pieczenie z powrotem do garnka.
Umieść pokrywkę na garnku i umieść garnek w piekarniku. Gotować przez 4 godziny, lub do mięsa jest przetargu widelec. Jeśli tak nie jest, włóż garnek do piekarnika na kolejne 30-45 minut lub aż się rozpadnie. Jeśli masz czas, pozwól garnkowi lekko wystygnąć, a następnie umieść go w lodówce na kilka godzin, aby tłuszcz stwardniał na powierzchni. Użyj łyżki, aby zgarnąć stwardniały tłuszcz (trochę tłuszczu jest w porządku!) następnie podgrzej go ponownie na płycie kuchennej. Po ponownym podgrzaniu mięsa wyjmij pieczenie na deskę do krojenia. Użyj dwóch widelców, aby podzielić je na duże kawałki, a następnie Przywróć mięso do płynu do gotowania.
Podawać na tostowych roladkach delikatesowych z serem topionym na wierzchu (z dodatkową papryką nad serem!) Można go również podawać z puree ziemniaczanym lub makaronem. *** Płyn jest dość pikantny, ale jeśli użyjesz łyżki szczelinowej, będzie to dość łagodne.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsem i mięsnymi sosami makaronowymi, drobiem i twardymi serami.