Hot & Spicy Italian Drip Beef

Hot & Spicy Italian Drip Beef
Hot & Spicy Italian Drip Beef to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz płynny zapas wołowiny, pieczenie chuck, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wisienkę, można śledzić to danie główne z Świeże Bułeczki Wiśniowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Włoska Wołowina Ociekowa, Sunday Slow Cooker: Pepperoncini Beef aka Drip Beef, oraz Drip Kanapki Z Wołowiną.

Instrukcje

1
*** Uwaga: ten przepis można łatwo zmniejszyć o połowę!Rozgrzej piekarnik do 300 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozgrzać oliwę w ciężkim, dużym holenderskim piecu na dużym ogniu. Sól i pieprz chuck pieczeń z obu stron, następnie podsmażyć każdą pieczeń aż głęboki złoty kolor z obu stron, o 1 1/2 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pieczeń Wołowa ChuckPieczeń Wołowa Chuck
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Wyjąć Pieczenie z garnka i odstawić na talerz.Zmniejszyć ciepło do średniego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Wlać bulion wołowy, ubijając, aby zeskrobać dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wlać pokruszone pomidory, pieprz (z sokiem) i odsączoną gorącą paprykę wiśniową. (Uwaga: można użyć cokolwiek słoik papryki chcesz!) Wymieszać, aby połączyć, następnie dodać Pieczenie z powrotem do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka WiśniowaOstra Papryka Wiśniowa
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Umieść pokrywkę na garnku i umieść garnek w piekarniku. Gotować przez 4 godziny, lub do mięsa jest przetargu widelec. Jeśli tak nie jest, włóż garnek do piekarnika na kolejne 30-45 minut lub aż się rozpadnie. Jeśli masz czas, pozwól garnkowi lekko wystygnąć, a następnie umieść go w lodówce na kilka godzin, aby tłuszcz stwardniał na powierzchni. Użyj łyżki, aby zgarnąć stwardniały tłuszcz (trochę tłuszczu jest w porządku!) następnie podgrzej go ponownie na płycie kuchennej. Po ponownym podgrzaniu mięsa wyjmij pieczenie na deskę do krojenia. Użyj dwóch widelców, aby podzielić je na duże kawałki, a następnie Przywróć mięso do płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Podawać na tostowych roladkach delikatesowych z serem topionym na wierzchu (z dodatkową papryką nad serem!) Można go również podawać z puree ziemniaczanym lub makaronem. *** Płyn jest dość pikantny, ale jeśli użyjesz łyżki szczelinowej, będzie to dość łagodne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsem i mięsnymi sosami makaronowymi, drobiem i twardymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia10
Magazyn