Hoosier Mama ' s Sugar Cream Pie

Hoosier Mama ' s Sugar Cream Pie
Hoosier Mama ' s Sugar Cream Pie może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 791 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,16 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś skorupę ciasta, mąkę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hoosier Sugar Cream Pie, Hoosier Sugar Cream Pie, oraz Hoosier Sugar Cream Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło pokroić w 1/2 cala kostki. Zamrozić 5 łyżek na 20 minut lub na noc; Pozostałe 1 1/8 patyczków schłodzić w lodówce, aż będą gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2
Ocet winny wymieszać z zimną wodą i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Mąkę, sól i cukier połączyć w misce robota kuchennego i Puls 5 lub 6 razy połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj schłodzone masło i mieszaj przez 25 do 30 sekund, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5
Dodać zamrożone masło i pulsować 15 do 20 razy, aż masło będzie w kawałkach wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6
Dodać 6 łyżek octu i pulsować 6 razy. Ciasto powinno zacząć wyglądać krucho. Przetestuj ciasto, wyciskając niewielką ilość w dłoni. Jeśli łatwo trzyma się razem, to jest zrobione. Jeśli nie, dodaj 1/2 łyżki wody z octem i pulsuj jeszcze 3 razy. Powtarzaj ten proces w razie potrzeby, aż ciasto utrzyma się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Przełożyć ciasto na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i zagnieść razem, aż będzie gładkie; ciasto nigdy nie powinno się łączyć w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
8
Ciasto podzielić na 2 równe części i zwinąć w kulkę. Lekko spłaszcz kulki i zawiń osobno w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
9
Pozostawić ciasto w lodówce, aż będzie gotowe do użycia, co najmniej 20 minut, ale najlepiej na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
10
Po przygotowaniu do użycia wyjąć jedną z kulek ciasta z lodówki. Drugi może być zamrożony, na przyszłe ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
11
Rozwałkuj ciasto na 14-calowe koło o grubości od 1/16 do 1/8 cala. Użyj pokrywy patelni lub miski jako przewodnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Lekko posmaruj 9-calową puszkę ciasta sprayem do gotowania i pyłem z mąką. Obróć puszkę, aby pokryć bok. Obróć puszkę i wyjmij nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
13
Wymieszać ciasto mocno przy brzegach i wyśrodkować na przygotowanej blaszce. Stuknij puszkę ciasta na blacie kilka razy, aż ciasto osiądzie w nim. Delikatnie wcisnąć ciasto w rogach puszki ciasta opuszkami palców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
14
Zagniataj skorupę: delikatnie rozwałkuj krawędzie ciasta pod, kciukiem i palcem wskazującym opierając zwiniętą krawędź na krawędzi puszki. Uważaj, aby nie wyciągnąć ciasta z Pie cyny, jak idziesz. Spowoduje to, że skorupa zatonie z powrotem w puszce, gdy się piecze i pozostawi cię ze zbyt krótką skórką ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
15
Chwyć krawędź skorupki ciasta kciukiem i palcem wskazującym każdej ręki, oddalonej o około cal od siebie. Skierujcie prawą rękę w swoją stronę i w lewo, kiedy odsuniecie lewą rękę od siebie i w prawo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
16
Umieść lewą rękę 1/2 cala na prawo od pierwszego zagniatania i powtarzaj proces, dopóki nie przerobisz sobie drogi wokół skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
17
Umieść palec wskazujący za każdym zagniataniem i ścisnij punkt na zewnętrznej stronie skorupy ciasta kciukiem i palcem wskazującym. Ponieważ nasze ciasto jest całe masło, a masło zmiękcza i topi się tak szybko w piekarniku, ważne jest, aby zacząć od tak ostrego i dobrze zdefiniowanego zagniatania, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
18
Umieść karbowaną skorupkę ciasta w lodówce, aby odpocząć przez co najmniej 20 minut, a następnie przenieś do zamrażarki na 20 minut na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
19
Blind Baking: Rozgrzej piekarnik do 204° (200 ° C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
20
Umieść zamrożoną, karbowaną skorupę ciasta na blasze do pieczenia. Wyłóż wnętrze skorupy papierem do pergaminu lub filtrem do kawy. Napełnij niegotowaną fasolą, aż fasola będzie wyrównana z górną krawędzią zagniatania. Naciśnij na fasoli, aby upewnić się, że rozprzestrzeniają się na krawędzie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
21
Piec przez 20 minut, obracając o 180 stopni w połowie. Zewnętrzna krawędź zagniatania powinna być sucha i złotobrązowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
22
Przygotowanie ciasta: Rozgrzej piekarnik do 200°C (400 ° f).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
23
Umieścić skorupę ciasta na blasze do pieczenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
24
W średniej misce wymieszać cukier granulowany, brązowy cukier, mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
25
Wymieszaj trzepaczką lub rękami, aby rozbić grudki i połączyć składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
26
Delikatnie wymieszać śmietanę drewnianą łyżką lub łopatką. Nie przesadzaj. Ubijanie śmietany uniemożliwi ustawienie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
27
Wymieszać z pastą waniliową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WaniliowaPasta Waniliowa
28
Wlać nadzienie do przygotowanej skorupki ciasta i piec przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
29
Obróć o 180 stopni i piec przez 20 do 25 minut, aż duże bąbelki pokryją powierzchnię. Ciasto nie wydaje się być ustawione, gdy wychodzi z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
30
Schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie schłodzić w lodówce przez co najmniej 4 godziny, do nocy, przed krojeniem. Przed podaniem polać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn