Hoosier Mama ' s Sugar Cream Pie może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 791 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,16 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś skorupę ciasta, mąkę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hoosier Sugar Cream Pie, Hoosier Sugar Cream Pie, oraz Hoosier Sugar Cream Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło pokroić w 1/2 cala kostki. Zamrozić 5 łyżek na 20 minut lub na noc; Pozostałe 1 1/8 patyczków schłodzić w lodówce, aż będą gotowe do użycia.
Dodać 6 łyżek octu i pulsować 6 razy. Ciasto powinno zacząć wyglądać krucho. Przetestuj ciasto, wyciskając niewielką ilość w dłoni. Jeśli łatwo trzyma się razem, to jest zrobione. Jeśli nie, dodaj 1/2 łyżki wody z octem i pulsuj jeszcze 3 razy. Powtarzaj ten proces w razie potrzeby, aż ciasto utrzyma się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
7
Przełożyć ciasto na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i zagnieść razem, aż będzie gładkie; ciasto nigdy nie powinno się łączyć w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
8
Ciasto podzielić na 2 równe części i zwinąć w kulkę. Lekko spłaszcz kulki i zawiń osobno w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
9
Pozostawić ciasto w lodówce, aż będzie gotowe do użycia, co najmniej 20 minut, ale najlepiej na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
10
Po przygotowaniu do użycia wyjąć jedną z kulek ciasta z lodówki. Drugi może być zamrożony, na przyszłe ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
11
Rozwałkuj ciasto na 14-calowe koło o grubości od 1/16 do 1/8 cala. Użyj pokrywy patelni lub miski jako przewodnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
12
Lekko posmaruj 9-calową puszkę ciasta sprayem do gotowania i pyłem z mąką. Obróć puszkę, aby pokryć bok. Obróć puszkę i wyjmij nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
13
Wymieszać ciasto mocno przy brzegach i wyśrodkować na przygotowanej blaszce. Stuknij puszkę ciasta na blacie kilka razy, aż ciasto osiądzie w nim. Delikatnie wcisnąć ciasto w rogach puszki ciasta opuszkami palców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
14
Zagniataj skorupę: delikatnie rozwałkuj krawędzie ciasta pod, kciukiem i palcem wskazującym opierając zwiniętą krawędź na krawędzi puszki. Uważaj, aby nie wyciągnąć ciasta z Pie cyny, jak idziesz. Spowoduje to, że skorupa zatonie z powrotem w puszce, gdy się piecze i pozostawi cię ze zbyt krótką skórką ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ciasto Na Ciasto
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
15
Chwyć krawędź skorupki ciasta kciukiem i palcem wskazującym każdej ręki, oddalonej o około cal od siebie. Skierujcie prawą rękę w swoją stronę i w lewo, kiedy odsuniecie lewą rękę od siebie i w prawo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
16
Umieść lewą rękę 1/2 cala na prawo od pierwszego zagniatania i powtarzaj proces, dopóki nie przerobisz sobie drogi wokół skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
17
Umieść palec wskazujący za każdym zagniataniem i ścisnij punkt na zewnętrznej stronie skorupy ciasta kciukiem i palcem wskazującym. Ponieważ nasze ciasto jest całe masło, a masło zmiękcza i topi się tak szybko w piekarniku, ważne jest, aby zacząć od tak ostrego i dobrze zdefiniowanego zagniatania, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na Ciasto
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Umieść karbowaną skorupkę ciasta w lodówce, aby odpocząć przez co najmniej 20 minut, a następnie przenieś do zamrażarki na 20 minut na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
19
Blind Baking: Rozgrzej piekarnik do 204° (200 ° C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
20
Umieść zamrożoną, karbowaną skorupę ciasta na blasze do pieczenia. Wyłóż wnętrze skorupy papierem do pergaminu lub filtrem do kawy. Napełnij niegotowaną fasolą, aż fasola będzie wyrównana z górną krawędzią zagniatania. Naciśnij na fasoli, aby upewnić się, że rozprzestrzeniają się na krawędzie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
21
Piec przez 20 minut, obracając o 180 stopni w połowie. Zewnętrzna krawędź zagniatania powinna być sucha i złotobrązowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
22
Przygotowanie ciasta: Rozgrzej piekarnik do 200°C (400 ° f).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
23
Umieścić skorupę ciasta na blasze do pieczenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
24
W średniej misce wymieszać cukier granulowany, brązowy cukier, mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Ramię
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
25
Wymieszaj trzepaczką lub rękami, aby rozbić grudki i połączyć składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
26
Delikatnie wymieszać śmietanę drewnianą łyżką lub łopatką. Nie przesadzaj. Ubijanie śmietany uniemożliwi ustawienie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
27
Wymieszać z pastą waniliową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Waniliowa
28
Wlać nadzienie do przygotowanej skorupki ciasta i piec przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
29
Obróć o 180 stopni i piec przez 20 do 25 minut, aż duże bąbelki pokryją powierzchnię. Ciasto nie wydaje się być ustawione, gdy wychodzi z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
30
Schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie schłodzić w lodówce przez co najmniej 4 godziny, do nocy, przed krojeniem. Przed podaniem polać cukrem cukierniczym.