Hoosier Mama ' s Sugar Cream Pie

Hoosier Mama ' s Sugar Cream Pie
Hoosier Mama ' s Sugar Cream Pie może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 791 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,16 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś skorupę ciasta, mąkę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hoosier Sugar Cream Pie, Hoosier Sugar Cream Pie, oraz Hoosier Sugar Cream Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło pokroić w 1/2 cala kostki. Zamrozić 5 łyżek na 20 minut lub na noc; Pozostałe 1 1/8 patyczków schłodzić w lodówce, aż będą gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2
Ocet winny wymieszać z zimną wodą i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Mąkę, sól i cukier połączyć w misce robota kuchennego i Puls 5 lub 6 razy połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodaj schłodzone masło i mieszaj przez 25 do 30 sekund, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
5
Dodać zamrożone masło i pulsować 15 do 20 razy, aż masło będzie w kawałkach wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
6
Dodać 6 łyżek octu i pulsować 6 razy. Ciasto powinno zacząć wyglądać krucho. Przetestuj ciasto, wyciskając niewielką ilość w dłoni. Jeśli łatwo trzyma się razem, to jest zrobione. Jeśli nie, dodaj 1/2 łyżki wody z octem i pulsuj jeszcze 3 razy. Powtarzaj ten proces w razie potrzeby, aż ciasto utrzyma się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
7
Przełożyć ciasto na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i zagnieść razem, aż będzie gładkie; ciasto nigdy nie powinno się łączyć w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Ciasto podzielić na 2 równe części i zwinąć w kulkę. Lekko spłaszcz kulki i zawiń osobno w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
9
Pozostawić ciasto w lodówce, aż będzie gotowe do użycia, co najmniej 20 minut, ale najlepiej na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
10
Po przygotowaniu do użycia wyjąć jedną z kulek ciasta z lodówki. Drugi może być zamrożony, na przyszłe ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
11
Rozwałkuj ciasto na 14-calowe koło o grubości od 1/16 do 1/8 cala. Użyj pokrywy patelni lub miski jako przewodnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Lekko posmaruj 9-calową puszkę ciasta sprayem do gotowania i pyłem z mąką. Obróć puszkę, aby pokryć bok. Obróć puszkę i wyjmij nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
13
Wymieszać ciasto mocno przy brzegach i wyśrodkować na przygotowanej blaszce. Stuknij puszkę ciasta na blacie kilka razy, aż ciasto osiądzie w nim. Delikatnie wcisnąć ciasto w rogach puszki ciasta opuszkami palców.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
14
Zagniataj skorupę: delikatnie rozwałkuj krawędzie ciasta pod, kciukiem i palcem wskazującym opierając zwiniętą krawędź na krawędzi puszki. Uważaj, aby nie wyciągnąć ciasta z Pie cyny, jak idziesz. Spowoduje to, że skorupa zatonie z powrotem w puszce, gdy się piecze i pozostawi cię ze zbyt krótką skórką ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
15
Chwyć krawędź skorupki ciasta kciukiem i palcem wskazującym każdej ręki, oddalonej o około cal od siebie. Skierujcie prawą rękę w swoją stronę i w lewo, kiedy odsuniecie lewą rękę od siebie i w prawo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
16
Umieść lewą rękę 1/2 cala na prawo od pierwszego zagniatania i powtarzaj proces, dopóki nie przerobisz sobie drogi wokół skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
17
Umieść palec wskazujący za każdym zagniataniem i ścisnij punkt na zewnętrznej stronie skorupy ciasta kciukiem i palcem wskazującym. Ponieważ nasze ciasto jest całe masło, a masło zmiękcza i topi się tak szybko w piekarniku, ważne jest, aby zacząć od tak ostrego i dobrze zdefiniowanego zagniatania, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
18
Umieść karbowaną skorupkę ciasta w lodówce, aby odpocząć przez co najmniej 20 minut, a następnie przenieś do zamrażarki na 20 minut na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
19
Blind Baking: Rozgrzej piekarnik do 204° (200 ° C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
20
Umieść zamrożoną, karbowaną skorupę ciasta na blasze do pieczenia. Wyłóż wnętrze skorupy papierem do pergaminu lub filtrem do kawy. Napełnij niegotowaną fasolą, aż fasola będzie wyrównana z górną krawędzią zagniatania. Naciśnij na fasoli, aby upewnić się, że rozprzestrzeniają się na krawędzie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
21
Piec przez 20 minut, obracając o 180 stopni w połowie. Zewnętrzna krawędź zagniatania powinna być sucha i złotobrązowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
22
Przygotowanie ciasta: Rozgrzej piekarnik do 200°C (400 ° f).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
23
Umieścić skorupę ciasta na blasze do pieczenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
24
W średniej misce wymieszać cukier granulowany, brązowy cukier, mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
25
Wymieszaj trzepaczką lub rękami, aby rozbić grudki i połączyć składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
26
Delikatnie wymieszać śmietanę drewnianą łyżką lub łopatką. Nie przesadzaj. Ubijanie śmietany uniemożliwi ustawienie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
27
Wymieszać z pastą waniliową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WaniliowaPasta Waniliowa
28
Wlać nadzienie do przygotowanej skorupki ciasta i piec przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
29
Obróć o 180 stopni i piec przez 20 do 25 minut, aż duże bąbelki pokryją powierzchnię. Ciasto nie wydaje się być ustawione, gdy wychodzi z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
30
Schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie schłodzić w lodówce przez co najmniej 4 godziny, do nocy, przed krojeniem. Przed podaniem polać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn