Honeydew Melon Ice Pops
Honeydew Melon Ice Pops jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ciężką śmietanę, melon miodowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 20 minut. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Homemade Melona Bar (Honeydew Melon Ice Pops), Smoothie Melon Honeydew, oraz Smoothie Melon Honeydew.
Instrukcje
Ustaw sitko o drobnych oczkach na dużej misce; odstawić.
Pokroić melona na 1-1 / 2-calowe kawałki.
Umieść w blenderze, dodaj sól i zmiksuj na wysokiej, aż będzie bardzo gładka, około 1 do 2 minut.
Wlać przez sitko i odstawić, aż nadmiar soku wycieknie, o 5 protokół. Wyrzucić nadmiar soku lub zarezerwować do innego użytku.
Przełożyć odsączone puree z melona do średniej miski, dodać cukier i ubijać, aż cukier się rozpuści.
Dodać śmietanę i ubijać aż się połączy. Podzielić mieszaninę między formy pop i zamrozić do stałej, co najmniej 6 godzin.