Honeydew i Prosciutto z zielenią i miętą Vinaigrette
Jeśli 11,39 zł za porcję spada w budżecie, Honeydew i Prosciutto z zieleni i mięty Vinaigrette może być niesamowite jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1164 kalorii, 17g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny po sherry, prosciutto, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiąca sałatka prosciutto, grochowa i mozzarella z miętą vinaigrette, Sałatka MIODOWA, Kantalupa I Prosciutto, oraz Sałatka MIODOWA, Kantalupa I Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki i 1 łyżka mięty ubić w małej misce; ubić w oleju. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem. W średniej misce wrzucić zieleninę z 2 łyżkami dressingu; podzielić na 2 talerze.
Umieść melona obok zieleni; serweta prosciutto nad melonem.
Mżawka Pozostałe dressing na prosciutto i melona.
Posypać pozostałymi 2 łyżkami mięty i świeżo zmielonym pieprzem i podawać.