Homar w bulionie z trawy cytrynowej z truflami Shiitake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj homara w bulionie z trawy cytrynowej z truflami Shiitake. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 730 kalorii. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $9.4 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, sól i pieprz, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków, Przyprawiony rosół z kurczaka ze szczypiorkiem, oraz Truflowa, Shiitake Maca Ball Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Napełnij zlew zimną wodą i dodaj kostki lodu. Doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelki Life Savers
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
W międzyczasie zdrętwiaj homary, umieszczając je w zamrażarce na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3
Przenieś je na ciężką deskę do krojenia, włóż końcówkę dużego, ciężkiego noża u podstawy głowic i przeetnij całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up
4
Usuń pazury ,kostki (sekcje pod pazurami) i ogony. Odstaw ciała na bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Przetnij ogony na pół wzdłuż do płaskich pierzastych wyrostków u podstawy ogonów (pozostają nienaruszone) i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
6
Przenieś pazury do dużej żaroodpornej miski, zalej je wrzącą wodą, aby je przykryć i pozwól im gotować, około 5 minut. Po 3 minutach dodaj kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Usuń części homara i zanurz się w lodowatej wodzie. Gdy homar jest zimny, Usuń rezerwę mea tand.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
8
Aby zrobić bulion, podziel zarezerwowane ciała homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
9
Podgrzać duży, ciężki garnek na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Dodać olej i zawirować, aby pokryć dno garnka. Gdy olej mieni się, dodać ciała homara i saute, mieszając, aż skorupy zmienią kolor na czerwony, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(zalecany: Sos A1)
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Dodaj pastę pomidorową, koper włoski, cebula,marchew, seler, trawa cytrynowa, i imbir i saute, mieszając, aż warzywa będą miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Eliksir G
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Dodaj wino, wymieszaj i zmniejsz płyn o połowę, 10 do 15 minut. Nie gotować, to zachmurzy bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
13
Dodaj liść laurowy, ziarna pieprzu i około 8 szklanek wody, aby pokryć ciała. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny, odcedzić i utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
14
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Aby zrobić flanki, podgrzej średnio wykwalifikowanego na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
15
Dodać olej i zawirować, aby pokryć patelnię. Gdy olej mieni się, dodać szalotki i saute, mieszając, do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
16
Dodać grzyby i saute, mieszając, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
17
Przenieść mieszaninę do dużej miski i umieścić w zamrażarce, aby szybko schłodzić, około 15 minut. Gdy ostygnie, dodać jajka, śmietanę, szalotki i olej truflowy i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Truflowy
Cały Imbir, Rozgnieciony
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
18
Napełnić czajnik wodą i doprowadzić do wrzenia. Spryskaj cztery 4-uncjowe ramekiny lekko nieprzywierającym sprayem do gotowania i przygotuj naczynie do pieczenia wystarczająco duże, aby je pomieścić. Napełnić ramekiny 4/5 pełną mieszaniną flan i przenieść je do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
19
Dodać wystarczającą ilość wrzącej wody do patelni, aby dojść do połowy boków ramekins i przenieść do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
20
Piec tylko do flans są ustawione, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
21
W międzyczasie doprawić zarezerwowane ogony homara solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ogony Homara
22
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
23
Dodać olej rzepakowy i zawirować, aby pokryć patelnię. Gdy olej migocze, dodać ogony, feeler boki w dół. Gotować, obracając raz, aż skorupki zmienią kolor na czerwony, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
24
Dodaj pazury, wymieszaj i dodaj 3 szklanki bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
25
Dodać sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
26
Podziel fondue na 4 duże miseczki do makaronu. Ostrożnie odwróć flan na każdą porcję. Top z ogonem homara i pazurami i kadzi bulionu wokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony Homara
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Przepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Chochla
27
Udekorować szalotki i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
28
Aby zrobić fondue, podgrzej dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
29
Dodać 1 łyżkę masła i zawirować, aby pokryć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
30
Dodać czosnek i imbir i saute, mieszając, do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
31
Dodaj bok choy i 1/2 szklanki zarezerwowanego bulionu homara. Doprawić solą i pieprzem do smaku i gotować, aż bok choy będzie miękki, o 5 protokół. Złóż pozostałą 1 łyżkę masła, popraw przyprawy i utrzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Bok Choy
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Domaine Seguinot-Bordet Chablis (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.