Homar Nadziewany

Homar Nadziewany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanego homara. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 388 kalorii, 31g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz homary, okrągłe krakersy maślane, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczarki Nadziewane Homarem, Pieczony Faszerowany Homar, oraz Polędwiczki Nadziewane Homarem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Usuń mięso z gotowanego ogona homara i pazurów; posiekaj mięso. Odstaw łuski ogona homara na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Połączyć homara, krakersy, i następne 5 składniki (krakersy przez sos Worcestershire) w dużej misce. Podzielić mieszaninę homara równomiernie między muszle ogona. Broil nadziewane ogony homara 8 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Ogony HomaraOgony Homara
Do WiązaniaDo Wiązania
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
5
Uwaga: Można również użyć 6 mrożone ogony homara, gotowane, dla tego przepisu, zastrzegając tylko 4 ogony do rzeczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Simonnet-Febvre Petit Chablis z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Simonnet-Febvre Petit Chablis
Simonnet-Febvre Petit Chablis
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn