Homar i zielony Chile Bisque z tosty kukurydza Relish
Homar i zielony Chile Bisque z tosty kukurydza smak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 583 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.37 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, pieprz, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Cedrowe ogony homara z wędzonym kukurydzą smakiem Chile, Kawa i Ancho Chile Spódnica stek z Zielonym Chile-Apple Relish, oraz Biszkopt krabowy z awokado, pomidorem i kukurydzą.
Instrukcje
1
Masło rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę, marchew, seler i czosnek i gotować, aż będzie miękki. Nie pozwól im uzyskać koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Czosnek
Cebula
3
Włóż nóż między oczy homarów, aby je wysłać. Następnie podziel je na pół wzdłuż i usuń worek z piaskiem. Rozdziel na kawałki ogona, Pazura i klatki piersiowej i dodaj sekcje do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Homar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
4
Dodaj 1/2 szklanki wody i przykryj patelnię pokrywką przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Zdejmij pokrywę i pozwól wodzie odparować, a następnie wyłącz ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
6
Wyjąć kawałki homara z patelni i odstawić. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, usuń mięso z ogonów i pazurów i zarezerwuj mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Homar
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Pokroić skorupki na mniejsze kawałki i wrócić do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodać sherry i zapalić. Gdy płomienie ustąpią, dodaj wino i zmniejsz o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Wino
9
Dodać wodę, pietruszka, kolendra, liść laurowy, biały pieprz, puree poblano, i sól, do smaku i gotować na małym ogniu przez 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Biały
Liście Laurowe
Kolendra
Pietruszka-nać
Pieprz Poblano
Woda
Sól
10
Usuń większość muszli i przerzuć zupę przez sito do czystego średniego rondla, dodaj zarezerwowane mięso homara i gotuj, aż zmniejszy się do 2 filiżanek. Zmiksować zupę w blenderze partiami, a następnie przecedzić przez sito do czystego, średniego rondla na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Homara
Muszle Makaronu
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Sito
11
Śmietanę i mleko umieścić w małym rondlu i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
12
Dodać śmietanę i gotować, aż tylko ogrzane przez i doprawić miodem, solą i pieprzem. Chochle do misek i udekorować tosty kukurydzy smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Rozkosz
Krem
Miód
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
Chochla
13
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Rozgrzej grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Piekarnik
14
Usuń uszy z wody. Piecz kukurydzę przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Kukurydza
15
Wyjąć z piekarnika i grillować w łusce przez 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Piekarnik
16
Obrać łuskę i odciąć kukurydzę od kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza
17
Połącz ziarna kukurydzy w średniej misce z czerwoną cebulą, prażonym poblano, sok z limonki, oliwa z oliwek i estragon. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Daniel Dampt Chablis Les Vaillons Premier Cru z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.